Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo Trucks prezinta noul FMX ( Video)
19 APRILIE 2010, 16:16
1,304
0
Volvo Trucks prezinta noul FMX ( Video)
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Compania Volvo Trucks a lansat astazi un nou model destinat sarcinilor grele din segmentul constructiilor, numele acestuia este Volvo FMX. Camionul va fi disponibil in Europa incepand cu Septembrie, iar cat priveste reprezentantele din restul lumii, FMX va fi disponibil pana la sfarsitul anului.

Noul Volvo FMX are la baza platforma lui FM, cea care s-a dovedit a fi foarte eficienta in segmentul constructiilor, acolo unde este nevoie de multa forta si practicabilitate. Exteriorul noului model este caracterizat de liniile robuste moderne, noua grila si parte frontala ultra agresiva.

Cat priveste unitatile de propulsie, clientii pot opta pentru doua versiuni… Fie pentru unitatea de 11 litri cu o putere cuprinsa intre 330-450 CP, sau pentru unitatea de 13 litri ce ofera o variatie de putere cuprinsa intre 380-500 CP. Propulsoarele sunt cuplate la cutia automata I-Shift, cea care este conectata la mai multi senzori ce ii sugereaza distributia greutatii pentru un schimb cat mai adecvat al treptelor. Pentru versiunea de 13 litri este oferit si sistemul Volvo Engine Brake Plus, acesta ofera o putere masiva de oprire, 375 kW la 2.300 rpm.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!