Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche 911, din nou declarat cel mai fiabil
9 DECEMBRIE 2011, 08:18
1,977
1
Porsche 911, din nou declarat cel mai fiabil
De Valeriu Bahnaru
7
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Nu mai este un secret faptul că modelele sport ale mărcii Porsche se disting printr-o fiabilitate de invidiat, fiind, chiar şi după mulţi ani de exploatare, un partener de invidiat pentru proprietari.

Nu prea are importanţă dacă vorbim de un Porsche cu vârstă de 7, 9 sau 11 ani – în ultimul raport Autobild TÜV legenda maşinilor sport, Porsche 911, a câştigat din nou titlul de automobilul cel mai lipsit de probleme din categoria sa de vârstă. Ca şi acum un an, specialiştii de la TÜV au declarat că Porsche 911 este, practic, un automobil fără defecte de fabricare. În clasamentul general, modelele Porsche 911, Cayman şi Boxster au condus clasamentele la 5 din 10 grupuri de vârstă.

Raportul nu face decât să confime încă o dată automobilele sport din Zuffenhausen sunt de o calitate de invidiat, numită cândva la adevărata valoare „calitate germană”. Din fericire, Porsche a rămas încă ataşat de acest principiu.

Raportul Autobild TÜV se bazează pe datele a 8 milioane de revizii tehnice obligatorii, petrecute între iulie 2010 şi iunie 2011. Conform aceluiaşi raport, în general 18% din maşinile cu vârstă de 7 ani, 22% din cele cu vârstă de 9 ani şi 27% din cele cu vârstă de 11 ani au avut o listă prea mare de defecte, fiind astfel refuzate de la certificare, iar proprietarii acestora au fost nevoiţi să le repare şi abia apoi să revină pentru o testare repetată.
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Decembrie 2011 - 08:58
De cind se stie de marca Porsche, numai 911 e cel mai intrebat si laudat peste tot.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!