Prima pagină  »  Ştiri  »  Opt unităţi noi Mitsubishi în serviciul MAI din Moldova
15 DECEMBRIE 2011, 11:04
3,242
11
Opt unităţi noi Mitsubishi în serviciul MAI din Moldova
De Redacţia PiataAuto.md, cu referire la Mitsubishi Motors Moldova
5
Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne din Moldova a achiziţionat 8 automobile noi Mitsubishi, şapte dintre care sunt pick-up-uri de model L200, iar cel de-al optulea – un automobil de teren de model Pajero Sport.

Nu este pentru prima dată când serviciul sus-nominalizat al MAI achiziţionează automobile marca Mitsubishi. Acum 2 ani, acelaşi serviciu a mai achiziţionat o altă partidă de automobile Mitsubishi L200. Conform reprezentanţilor MAI, modelele Mitsubishi s-au dovedit a fi foarte durabile în exploatare, dar şi foarte capabile la trecerea în teren accidentat. Aceşti factori, dar şi preţul accesibil de achziţie şi mentenanţă, au fost decisivi în alegerea făcută acum din nou în favorea Mitsubishi.

Mitsubishi L200 îmbină calităţile unui automobil cu interior încăpător, a unui break, dar şi a unui SUV deosebit de capabil în offroad. Calităţile sale de trecere se datorează construcţiei pe cadru dur, care îi asigură potenţialul şi durabitatea de care are nevoie un automobil de teren adevărat.

Mitsubishi Motors Moldova:
Bd. Dacia 55, Chişinău
Tel: ( 373 22) 567-345
www.mitsubishi-motors.md
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (11)
dima
Chişinău
la 15 Decembrie 2011 - 13:54
iara spalare de bani, le trebuie lor jeepuri cum mie caruta cu cai, cite o Lada nu le-ajunge?
0
0
Mihail
Chişinău
la 15 Decembrie 2011 - 15:35
dima hai nu exagera si tu! aestia nus gaisnisi care se duc pin sate si opresc toti mosnegeii cu jiguliurile!!!

aestia is serviciile speciale! intrun atentat terorist astepta serviciile speciale cu lada ca a sa se plictiseasca si teroristiii!

la dinsii lucru ii contra conometru ! cind so dat alarma nau hopuri inainte... da dute cu o niva care abia atinge 70 la suta .,.

bravo! foarte reusite masini
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 Decembrie 2011 - 19:25
Intradevar ei trebuie sa activeze urjent, si aceste masini le va fi de folos kiar. Dar si ku spalarea de bani tot as fi intr-un oarecare procent deacord.
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 16 Decembrie 2011 - 03:41
Hai sa nu fim chiar atat de pesimisti... Macar am vazut unde s-au dus niste bani chiar daca este doar praf in ochi. Era trist daca nu se vedea nimic. Inceputul e bun. Si ca si caterinca... oare aceste SUV-uri inseamna un apropo la faptul ca nu o sa avem drumuri bune in viitorul apropiat? :D :))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Decembrie 2011 - 09:01
Da Constantin, decit nimik e bun ce este. Si kiar ceea ce este nu-i kiar atit de rau... :))
0
0
dima
Chişinău
la 17 Decembrie 2011 - 00:03
eu va asigur cu aceste masini vor merge burjuii de capitani grasi si fara git, iar cei din trupele speciale vor merge ca si pina acum cu bobicul si cu donatiile de la sua Chevroleturi, de aia si am scris ca le ajunge si Lada, credetima asa va fi!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 17 Decembrie 2011 - 08:26
Dima: vom vedea.
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 18 Decembrie 2011 - 23:09
atentate? teroristi? ma faceti sa rad :)))) despre ce vb voi? Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne.

Cate atentate au fost in MD? Cati teroristi? Cati sunt la libertate? Nu spuneti ca e din cauza ca nu aveau pina acum L200 in garajul MAI. E spalare de bani curata.
0
0
Mihail
Chişinău
la 18 Decembrie 2011 - 23:32
BMWPower.MD cum adica tu acum ne spui ca dintii tre sa sa facem accident sa ne rupem coastele si pe urma sa zicem ca trebuia sa pun centura?

din ce familie esti? ia intrabati parintii au asteptat ploia ca sa faca acoperis la casa sau din tii au facut acoperisu ca sa fie pregatiti pentru ploaie?

in moldova au fost si nu UNU antentat terorist! chiar si in 2011! pur si simplu politia la noi pina ajunge la fata locului "teroristul" face 3 calatorii din portugalia pin in japonia!
0
0
Mihail
Chişinău
la 18 Decembrie 2011 - 23:34
eu chiar nu va inteleg! banii si in sume mari se dau in fiecare an politie! acum se vede ca a facut ceva cu banii si lumea incepe a sari de pe fix! dac pin acum toti banii erau pusi in buzunare si n use vedea nimic era mai bine? MINTEA MODLOVANULUI!
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 19 Decembrie 2011 - 15:30
Pentru BMWPower.md:
O serie de situaţii excepţionale, în care primele Mitsubishi L200, achiziţionate de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne au intervenit direct şi cu succes sunt cele cele din indundaţiile anului 2010.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!