Urmează un week-end fierbinte în Moldova: festivalul de vară al automobilelor
8 Iunie 2012, 08:25
Distribuitorul oficial Opel şi Chevrolet în Moldova, Autoframe FM, împreună cu Opel Club – clubul pasionaţilor de automobile Opel în Moldova – invită toţi entuziaştii la un eveniment inedit, care va avea loc în acest week-end.

Nu e vorba de o prezentare de un nou model, sau de vreo conferinţă plictisitoare. E un festival al automobilelor, petrecut într-o atmosferă relaxantă, cu oameni care vin din plăcere şi dragoste pentru automobile. Cu bere pentru cei care nu conduc un automobil şi băuturi răcoritoare pentru ceilalţi. Cu multe automobile interesante expuse, şi istorii incredibile. Ştiaţi că în Moldova există un entuziast care şi-a construit un automobil manual pe baza unor componente Opel şi Lotus? Ei bine, îl veţi cunoaşte la eveniment, cu tot cu creaţia sa incredibilă!

Data a fost aleasă cu prilejul împlinirii a 150 de ani ai mărcii Opel, şi tocmai de asta clubul pasionaţilor de automobile
Opel va avea un rol crucial. La eveniment, însă, sunt bineveniţi toţi entuziaştii de automobile, indiferent de marca maşinii pe care o deţin, sau pe care şi-o doresc.

Totul începe mâine, 9 iunie, la ora
11:00, pe teritoriul adiacent showroom-
ului Chevrolet & Opel din Chişinău,
situat pe str. Socoleni, 18. Până spre seară distracţia va continua într-o atmosferă lejeră şi relaxantă, iar în seara zilei de mâine, cei mai entuziaşti fani se vor deplasa în coloană spre Vadul-lui-Vodă, unde vor putea continua distracţia până a doua zi dimineaţă!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
2,386
COMENTARII (1)
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 8 Iunie 2012 - 17:11
EIIII!! eu mai bine la EURO 2012 ma uit, decît la festival să mă duc...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!