BMW Seria 4 Concept: o nouă serie BMW va lua naştere în curând!
6 Decembrie 2012, 09:00
De ani buni, Seria 3 Coupe şi Cabrio au dominat piaţa coupe-urilor şi
decapotabilelor compacte premium, iar acum bavarezii vor să accentueze potenţialul de succes al acestor modele prin crearea unei noi serii
dedicate pentru viitoarele generaţii. La fel cum Seria 6 este, în mare parte, o versiune coupe şi cabrio a Seriei 5, viitoarea Serie 4 va fi reprezentată de un coupe şi o decapotabilă derivate din Seria 3. Nomenclatura diferită va permite designerilor, însă, să-şi pună
în aplicare fanteziile într-un mod mai libertin, pentru a accentua identitatea diferită a viitoarelor modele.

Acum BMW face un prim pas spre anunţarea viitoarelor modele Seria 4, dezvăluind Seria 4 Concept. Graţie
cosntrucţiei modulare a platformelor moderne BMW, noua Serie 4 va avea un ampatament cu 50 mm mai lung decât cel al Seriei 3, punând un mai mare accent pe confortul elevat de la bord. Şi poziţia pe carosabil va fi mai sportivă, întrucât şi ecartamentele au crescut – cu 45 mm pe puntea faţă şi
80 mm pe puntea spate. Astfel, viitoarea Serie 4 va avea o prezenţă mai lată şi mai atletă pe carosabil, aducând senzaţiile de condus la un nou nivel.

Deşi designul părţii frontale păstrează caracteristicile Seriei 3, proporţiile
maşinii au devenit mult mai dinamice. Da, avem în faţă deocamdată un concept, dar e aproape sigur că versiunea de producţie va păstra, în mare parte, aceeaşi siluetă şi acelaşi design. Chiar şi habitaclul lui Seria 4
Concept pare mai degrabă a fi al unui model de serie decât al unui prototip.

În fine, dacă BMW îşi etichetează deocamdată noua creaţie drept concept, e clar că detaliile tehnice sunt
ţinute deocamdată în secret. Cel mai probabil, însă, noua Serie 4 va debuta cu motorizările de top prezente pe Seria 3, după care va cuprinde şi motorizări mai accesibile.
PiataAuto.mdIlie Toma
8
2,743
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (7)
GRED
Chişinău
la 6 Decembrie 2012 - 10:18
SUPER!!!!!!!!!!!
Asta stimez eu la baetii astia din Bavaria si la cei din Stuttgard!
Inovatie!!! Nu au frica si risca cu noi segmente pe piata de altfel cum pe vremuri MB a introdus CLS si BMW a introdus X6. Desi am impresia ca ei vor sa dee peste cap planurile celor de la Audi cu modelul A5! Va fi interesant si sa vedeti din aceasta serie ce X4 vor scoate!
0
2
dima
Chişinău
la 6 Decembrie 2012 - 11:49
sa vedem ce vor avea de comentat iubitorii de masini japoneze, iar vor spune ca nu e calitativa si BMW nu mai e ceea ce a fost si foarte bine ca nui, fiindca acuma arata de 100 de ori mai bine:))))))
0
0
Mihail
Chişinău
la 6 Decembrie 2012 - 16:04
ride ride ca la urma vom vedea :))

ce sa spun .... nam ce sa spun :)) e PERFECT!

credca criza e de vina!

da stai linistit dimka ca japonezii nu se holbeaza la pozele astea au si ei vorba lor de spus... (lor le plac surprizele)

si cu bmw necalitativ eu nam spus asa ceva... voi ati fost cei care ati spus ca ca bmw nu e nimeni si eu cel putin vam contrazis :))

GREG uite abia astept! nu vezi la ingineriii de la AUDI le tremura.... :))
aceste modele is raspuns de la BMW catre AUDI da dupa cit timp sa gindit BMW asteptati ca audi sa vie cu a doua INTREBARE :))

si spuneai tu intrun comentariu mi se pare ca de departe ii a3 pe ruma a5 si la urma a8 ....(plus minos) da acum la bmw nu opservi cai aceeasi istorie?
:))

da doamne sa trecem cu bine de 21.12.12 ca pe urma mai vedem noi :))))
0
0
Vlad
Chişinău
la 6 Decembrie 2012 - 17:31
Baieti daca serios nu ma prea impresioneaza pentru ca mai tare seamana a BMW seria 3 coupe numai ca model nou
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Decembrie 2012 - 18:23
Iaka aista da aparat... Seria 6 nici nu pute pe linga el la design, e mult mai agresiv si frumos. Eu zik ca e in continuare aceiasi Seria 3 Coupe, doar ca cu mult mai fantastic! Numai prizele de aer din aripa fata cit fac...!
0
0
GRED
Chişinău
la 6 Decembrie 2012 - 21:47
Hey MIhai!!! Eu spre deosebire de iubitorii de japoneze critic si marcile mele preferate daca scot modele de rahat!!! De exemplu A class de prima generatie a fost un kakat. Dar asta e. Mergi la risk pina te bagi in segment. Si in ziua de azi tipa A class e super. Habar na-m daca e asa. Multi experti zic ca A class model nou a ridicat planka la masinile din acest segment. Si BMWul care tot e preferat are niste rahaturi facute de-a lungul istoriei. Asa ca... da-i Cezarului ce-i a Cezarului!
Dar seria asta e super!!!! Motoras de 3.0 diesel care se pune si pe seria 7 cred ca va face prapad. :)
0
0
dima
Chişinău
la 7 Decembrie 2012 - 17:51
GRED motoarele sint la fel, insa au alti creieri si desigur alte date de putere si Nm,
Ce tine de faptul ca seamana cu seria 3, pai e scris in text ca seria 4 este o derivata a seriei 3, desigur ca vor semana, impart aceeasi platforma!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!