Şeful Toyota va participa la cursa de 24 de ore de la Nürburgring
2 Mai 2013, 17:00
Cunoscut pentru pasiunea sa pentru cursele cu motor, şeful Toyota, Akio Toyoda, va participa în calitate de pilot la cursa de 24 de ore de la Nürburgring. Cursa va avea loc în perioada 19-20 mai a acestui an, iar şeful celui mai mare producător auto,
va fi unul dintre cei patru piloţi, care
vor conduce un model Toyota, cel mai probabil acesta va fi modelul GT86 pregătit de Gazoo Racing pentru cursele VLN.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Akio Toyoda va participa la cursă, nu numai de dragul distracţiei şi satisfacerii pasiunii sale pentru sporturile cu motor, dar, de asemenea, pentru a demonstra că Toyota face automobile de înaltă calitate, chiar şi în aceste vremuri dificile pentru producătorii auto.

Poate că este doar o campanie de PR, dar, cu toate acestea, ea va fi una dintre cele mai interesante evenimente ale anului!
Aţi mai văzut anterior un şef al unei companii auto cu astfel de statut implicat în curse? De fapt, pentru Akio Toyoda, aceasta nu va fi prima cursa în "Iadul Verde" (aşa mai este numit Nurburgring Nordschleife).
El a mai luat parte la cursa de 24 de ore de la Nürburgring în 2009 şi 2010. În 2009, echipa sa, pilotând un Lexus LFA, a venit pe poziţia 87 din 170 de participanţi.
Dar, multe s-au schimbat de atunci, fiind pe timpuri vice-preşedinte al Toyota Motor Corporation, iar acum Akio Toyoda este ”marele boss”!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
1,916
COMENTARII (3)
petro
Chişinău
la 2 Mai 2013 - 21:29
citeva zile in urma am vazut una in chisinau, culoare neobisnuita, foarte frumoasa, portocaliu inchis, cam josa pentru drumurile noastre, ma uitam din urma ei cum sarea pe drumurile noastre ,,ideale",
0
2
Robert
Bucureşti, România
la 2 Mai 2013 - 21:37
MDA......Sarea nu sarea, chestia este ca masinuta asta se va aseza ideal pe pe soselele din RO mai ales pe cea care traverseaza Transfagaraseanu. Au facut o treaba excelenta cei de la Toyota impreuna cu Subaru. Motorul boxer de la Subaru+ sistemul de injectie D4S de la Toyota, fac din acest coupe un veritabil sportcar.
1
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Mai 2013 - 00:27
Robert: Foarte corect!!! :-) E o masina exceptionala!!!
0
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!