Skoda a prezentat modelul cu tracţiune integrală Octavia Combi 4x4
2 Mai 2013, 10:22
Compania cehă a dezvăluit noi detalii şi imagini cu noul său break cu tracţiune integrală - Octavia Combi 4x4. În timp ce vânzările break-urilor obişnuite cu tracţiunea pe puntea faţă vor demara în luna mai a acestui an, versiunile 4x4 vor fi disponibile din luna iunie.
Vânzările modelului Octavia Combi de generaţie anterioară au reprezentat o treime din totalul vânzărilor a modelelor Octavia, dintre care 20% au fost
celea cu tracţiune integrală
Octavia Combi 4x4.
În Rusia şi Suedia, mai mult de o treime a cumpărătorilor modelului Octavia Combi aleg versiunea cu tracţiune integrală.

Cum şi era de aşteptat, noua Skoda Octavia Combi 4x4 va fi echipată cu cel mai recent sistem de tracţiune
integrală cu un diferenţial central Haldex de generaţia a cincea, cu care se mândreşte şi noul Volkswagen Golf 4Motion. Ca şi anterior, versiunile cu tracţiunea integrală se vor diferenţia de cele simple cu garda la sol mărită şi logourile "4x4" pe uşa din spate şi levierul transmisiei.
Volumul portbagajului al
versiunii 4x4 este identic cu cel al versiunii cu puntea faţă motrică şi constituie 610 litri, care poate fi crescut la 1740 litri, cu scaunele din spate rabatate. În comparaţie cu predecesorul său, noua Octavia
Combi 4x4 este cu 102 kg mai
uşoară şi cu 17% mai eficientă.
Iniţial vor fi disponibile doar trei propulsoare pentru versiunea Octavia Combi 4x4, şi anume un 1.6 TDI (105 CP), 2.0 TDI (150 CP) şi 1.8 TSI (180 CP). Toate motoarele sunt echipate cu sistem start-stop şi sistemul de recuperare a energiei, la fel ca şi cu diferenţialul electronic EDL, care va spori aderenţa pe drum alunecos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
5,195
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Mai 2013 - 00:26
In spate a ramas fara schimbari!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!