Nissan a vândut 10.000 de exemplare a electromobilului LEAF în Europa
3 Iunie 2013, 12:15
După doi ani de la lansare, Nissan a vândut exact 10.000 de exemplare a electromobilului LEAF în Europa. Exemplarul cu numărul 10.000 a fost înmânat de dealerul francez unei asistente medicale, care îl va folosi pentru familia sa, cât şi pentru vizitarea pacienţilor săi vârstnici la domiciliu. Potrivit proprietarei, ea a fost impresionată de costurile mici de întreţinere, iar fiind asistentă medicală, ea se simţea responsabilă faţă de mediul încunjurător şi pentru sănătatea oamenilor, astfel procurarea unui vehicul electric era pe prim plan.
Vânzările electromobilului Nissan LEAF au demarat în Europa în martie 2011, iar după doi ani, luna martie a anului curent a fost cea mai bună din istoria modelului, fiind vândute peste 1000 de exemplare. Mai impresionant este rezultatul din aprilie a anului curent, când LEAF a ocupat locul doi în vânzări a tuturor automobilelor pe teritoriul Norvegiei, în ciuda faptului că acesta este electric!

Probabil că popularitatea modelului Nissan LEAF va creşte şi mai mult datorită versiunii actualizate, vânzările căreia vor demara în Europa în luna aceasta. Ca şi anterior, versiunea europeană Nissan LEAF, care după actualizarea recentă a primit mai mult de 100 de modificări, va fi produsă la aceeaşi uzină britanică din Sunderland.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,945
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!