Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aproape incredibil: Toyota FT-1 Concept

13 Ianuarie 2014 - 17:56
Ilie Toma
Aproape incredibil: Toyota FT-1 Concept
E o Toyota? Probabil asta e întrebarea şoptită acum de buzele celor mai mulţi dintre voi, la văzul primei imagini cu noul FT-1 Concept. Să ştiţi că e o Toyota şi se vrea a fi maşina sportivă desăvârşită!

Conceptul a fost desenat de studioul californian de design al celor de la Toyota, tot aici fiind desenată în anii ’60 ai secolului trecut legendara Toyota 2000GT.

Noul prototip Toyota, adus, fireşte la salonul auto de la Detroit, vine cu o configuraţie de motor poziţionat frontal, care îşi transmite forţa punţii spate. Planşa de bord şi poziţia celui de la volan sunt transferate, astfel, mult mai spre spate, permiţând o mai bună distribuţie a greutăţii şi senzaţii mai pure în condus. Iar parbrizul circular şi amplasamentul geamurilor laterale constituie un tribut pentru legendara 2000GT. Cel de la volan beneficiază şi de un cockpit tipic maşinilor de cursă, care mai este şi tehnologizat de un display frontal, care afişează informaţiile esenţiale.

Toyota FT-1 Concept are toate şansele să paveze calea unei noi epoci de design a mărcii nipone. Ce spuneţi, v-ar plăcea ca designul Toyota să evolueze de o asemenea manieră?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter