Premieră: Mercedes-Benz GLA 45 AMG
7 Ianuarie 2014, 12:38
Mercedes-Benz dezvăluie astăzi
versiunea de performanţă a micro-
SUV-ului GLA, prefaţată acum
aproape două luni de un concept
cu acelaşi nume la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum ne aşteptam, germanii vor aduce la Detroit o
aceeaşi creaţie, pe care au debarasat-o de eleroanele obsesive şi de aerografierile pe caroserie şi o prezintă ca versiune de serie.
E la fel de firesc să descoperim sub capotă acelaşi propulsor turboaspirat de 2.0 litri şi 360 CP, prezent şi pe A 45 AMG, sau CLA 45 AMG. Micro-SUV-ul GLA 45 AMG va fi catapultat de acest motor în 4.8 secunde de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h. Tracţiunea integrală 4MATIC este una standard pentru noul model, iar
consumul mixt oficial se cifrează la valoarea de 7.5 litri/100 km.

De această dată germanii nu se mai obosesc să ne ţină în suspans şi ne anunţă din start tradiţionala „Edition 1” de început de carieră a modelului. Cam toate modelele germane din ultimii ani păşesc pe piaţă cu o astfel de ediţie limitată, mai bine echipată şi
mai elitistă, care vine să-i satisfacă pe cei ce vor să fie primii posesori ai unui nou model.

Vânzările noului Mercedes-Benz GLA 45 AMG vor începe în luna martie, iar primii clienţi îşi vor primi maşinile către luna iulie. Preţul modelului nu a fost deocamdată anunţat oficial.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,537
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (5)
Robert
Bucureşti, România
la 7 Ianuarie 2014 - 21:21
Pfff , hadeti sa facem cat mai multe AMG-uri sa avem de toate. Cu toate astea reiese un lucru. Cu asa '' inteligenti'' din conducere peste 4 ani un AMG nu va mai fi atat de ''exclusivist'' .Deja incepe .......
2
3
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 8 Ianuarie 2014 - 13:29
Deacord cu tine Robert... Mai multe AMG-uri ka modele de serie... asa o impresie mi s-a creat si mie in ultimul timp.

Cei care intr-adevar isi permit "visina de pe tort" degraba nu vor mai avea cu ce se evidentia caci daca azi unul isi ia AMG, miine al doilea isi ia AMG ca sa nu ramina in urma. Era cindva bine... in 1988 un W124 300E AMG Hammer cu un V8 de 5.6litri il aveau doar unii pentru ca productia lor era limitata rau, dar acum ce... ai bani te-ai dus si ti le-ai luat si angro... isi pierde acel farmec de cindva seria AMG.
0
3
Robert
Bucureşti, România
la 8 Ianuarie 2014 - 18:53
Si ar mai fi ceva: calitate indoielnica a antifonarii usilor. Se vede tabla la interior.
2
2
GRED
Chişinău
la 9 Ianuarie 2014 - 15:13
Rob: de ar fi Toyota macar in jumate la antifonare cum e MB atunci nu eram sa arunc acest mesaj... asa ca liniste ! Sa nu creada lumea ca esti "delitant"
2
2
Robert
Bucureşti, România
la 10 Ianuarie 2014 - 20:11
Ohoho, domnule GRED, ce bucurie . In primul rand La Multi Ani si mult spor pe acest an si desigur sanatosi sa fim sa ne mai ''contram'' (cand este cazul) , glumesc.

Daca Toyota ar fi fost marca PREMIUM care sa concureze cu Mercedes, crede-ma ca nu as mai fi aruncat nici eu acest mesaj, dar deodata ce este sub Lexus si chiar sub anumite modele superioare din gama Toyota, aici apare o ''mustrare''.
2
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!