Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen Touareg primeşte un facelift

22 Aprilie 2014 - 08:30
Ilie Toma
Volkswagen Touareg primeşte un facelift
Germanii au adus versiunea împrospătată a lui Touareg la Salonul Auto de la Beijing. Modelul a primit mici retuşări la partea frontală şi posterior, iar gama de motoare a devenit mai eficientă.

Faţa lui Touareg facelfit a primit mai multe linii cromate pe calandru, şi o formă nouă a barei de protecţie, disponibilă şi ea cu mai multe linii cromate. De fapt, cromul a devenit mult mai dominant pe SUV-ul german. Blocurile optice au crescut şi ele în dimensiuni, iar farurile bi-xenon sunt oferite acum standard pentru toate motorizările lui Touareg.

Există mici modificări şi la interior, ele referindu-se în special la designul consolei centrale. Versiunile cu cutie de viteze automată cu 8 trepte vor avea acum funcţie de coasting, care le va face capabile să-şi menţină inerţia mai bine la coborârea pantelor cu unghi înclinare mic, iar la pantele mai mari va fi activată recuperarea energiei cinetice.

Puterea motorului enty-level V6 de 3.0 litri a rămas neschimbată, la 204 CP, însă versiunea mai puternică a aceluiaşi motor va livra acum 258 CP în locul celor 245 CP. Versiunile diesel V8 şi cea hibridă vor fi retrase de pe mai multe pieţe.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter