BMW X5 EfficientDynamics Challenge: traseul zilei 2. Ce urmează astăzi?
1 Iulie 2014, 09:55
După o zi atât de plină de senzaţii ieri, burduşite într-o relatare plină de imagini superbe şi emoţii intense, astăzi avem un traseu şi mai scurt de parcurs, dar, se pare, aproape la fel de provocator pentru maşină, motor şi tentativa lui continuă de a ne demonstra că dinamismul şi eficienţa pot coabita sub aceeaşi capotă!

Mergem în St. Moritz! Renumita staţiune montană elveţiană este de zeci de ani un etalon al luxului desăvârşit la mari altitudini, iar noi ne-am gândit că ea ar putea fi peisajul perfect pentru un SUV luxos şi capabil la mari altitudini precum BMW X5! Mai mult ca atât, marca bavareză are întotdeauna o prezenţă frumoasă în St. Moritz, legiferată de parteneriate
speciale cu această regiune. Deci, muşcăm astăzi un pic din priveliştile luxului elitist european! Ce să fie oare la St. Moritz, care să-i adeverească renumele sonor? Ei bine, vom descoperi împreună! Evident, seara nu vom rămâne într-un hotel din ăla cu robinete de aur, ci într-unul mult mai modest şi mai pământean situat prin regiune, dar vom putea explora culmile St. Moritz cu X5 în libertate absolută!

De aici, unde ne aflăm noi, într-un hotel alături de capul sudic al pasului Stelvio, şi până în St. Moritz, Google Maps propune 3 trasee posibile, cu distanţe între 91.6 km şi 113 km. Îi vom seta sistemul de navigare al maşinii să ne ducă pe cel mai scurt din ele, dar cel mai scurt trece din nou printr-un
pas montan întortocheat de-a binelea, care ne va apropia de St. Moritz! Şi dacă ne gândim că astăzi nu vom prea avea parte de segmente liniştite şi drepte în traseu, care să aducă o pondere pozitivă în eficienţa zilei, atunci ne îngrozim la ideea că media finală ar putea fi una la fel de îngrozitoare şi ea! Ieri am avut o medie totală de 7.4 litri/100 km, dar bănuim că astăzi vom urca foarte departe de ea, în asemenea condiţii... Dar cine ştie, pentru ieri avem un câştigător care a mizat foarte aproape, la 7.5 litri/100 km – el este Tudor. Şi el, şi toţi ceilalţi care aţi participat ieri sau încă nu aţi participat deloc, sunteţi invitaţi să vă depuneţi şi astăzi mizele! Le aşteptăm!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, din Italia
2
2,682
COMENTARII (3)
M.A.P.
Chişinău
la 1 Iulie 2014 - 10:24
Frumos, frumos PA! Bravo si drum bun!

0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 1 Iulie 2014 - 17:40
PA: A trebuit sa luati un "X" negru mai bine... si in Europa sa va prezentati "We are from Russian Mafia" :D :D :D Era sa aveti mai multe aventuri!
0
0
FIFA
Chişinău
la 1 Iulie 2014 - 23:57
Aldi rebeata
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!