Liqui Moly Moldova anunţă o nouă promoţie cu călătorii drept premii
8 August 2014, 09:13
Acum câteva luni vă anunţam despre o primă promoţie a celor de la Liqui Moly Moldova, premiile căreia au fost călătorii în mai multe oraşe din Austria şi Germania, apoi v-am informat şi despre parcursul tururilor. Se pare că primii câştigători au rămas extraordinar de încântaţi, întrucât Liqui Moly Moldova a decis organizarea unei noi promoţii, premiile căreia vor constitui noi călătorii, de această dată în perioada Crăciunului!

Pentru a participa la această promoţie, e necesar ca doritorii să cumpere cumulativ pe parcursul lunii august 2014 produse Liqui Moly în valoare totală de 17,000 lei, sau să efectueze o cumpărătură unitară de minim 17,000 lei oricând în perioada 1 august – 8 noiembrie 2014. Zece participanţi la promoţie, care vor cumula cea mai mare valoare sumată a achiziţiilor de produse Liqui Moly în perioada promoţiei, vor deveni câştigătorii care vor beneficia de ocazia unui tur de Crăciun în Germania. Pentru a putea face uz de şansa turului, câştigătorii vor trebui să-şi asigure individual prezenţa unui document de valabil de călătorie – paşaport biometric al
Republici Moldova sau un paşaport al României sau Bulgariei.

Mai multe informaţii puteţi afla din magazinele Olmosdon SRL, distribuitor oficial Liqui Moly în Moldova.
Adresele de contact Liqui Moly din Chişinău sunt: str. Varniţa 8 (tel. 022-407-180) şi Calea Orheiului 36 (tel. 022-809-613).
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Liqui Moly Moldova
0
2,537
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!