Premieră: noul Range Rover Sport SVR – cel mai puternic Land Rover creat vreodată
11 August 2014, 09:35
Noul Range Rover Sport RVR îşi va face apariţia publică la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, în California, la 14 august. Dar până atunci, britanicii au decis să dezvăluie informaţii şi imagini oficiale cu noul lor model de performanţă.

Noul SUV britanic se laudă cu trecerea circuitului Nürburgring Nordschleife în
doar 8 minute şi 14 secunde, unul din cele mai rapide rezultate înregistrate vreodată de un SUV. Fireşte, sub capota noului SUV se află cel mai capabil motor pe care îl au britanicii în arsenal în acest moment – V8-ul supraalimentat de 5.0 litri, împins
aici până la o putere de 550 CP şi un cuplu maxim de 680 Nm. Motorul poate fi cuplat doar la transmisia automată cu 8 rapoarte, de origine ZF.

Pentru prima dată pe un model Land Rover, noul Range Rover Sport RVR beneficiază de un sistem de eşapament cu valvă acustică, prin care se poate ajusta intensitatea sunetului. O altă premieră pentru un
model al mărcii sunt jantele de 22 de ţoli, încălţate în anvelope Continental SportContact 5, pentru performanţă maximă de asfalt. Totuşi, acestea sunt opţionale, în timp ce echiparea standard va presupune jante de 21 de ţoli, cu anvelope all-terrain.

Listele de comenzi pentru noujl Range Rover Sport RVR vor fi deschise în
octombrie 2014, primii clienţi urmând să-şi primească SUV-urile de înaltă performanţă la începutul anului viitor. Preţurile anunţate pornesc de la aproximativ 117 mii euro.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,079
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!