Mitsubishi Pajero primeşte un facelift!
7 Octombrie 2014, 09:27
Deşi tocmai a împlinit 8 ani de carieră pe piaţă, Mitsubishi Pajero nu se gândeşte la trecerea în nefiinţă. Japonezii sunt cei mai longevivi, iar Pajero vrea să ne convingă cu un proaspăt facelift că are tot ce-i trebuie pentru încă o bună perioadă de aflare pe piaţă!

Cea mai vizibilă modificare vine la partea frontală a offroader-ului, unde
şi-a făcut loc o nouă grilă masivă cu textură diferită şi cu continuare în aria barei de protecţie până spre partea inferioară a maşinii, creând un soi de efect de grilă unitară masivă. Farurile de ceaţă au devenit mai mici şi au fost deplasate spre extremităţi, şi în zona alăturată lor au apărut făşii cu beculeţe LED de zi. Farurile pot primi elemente de iluminare xenon şi spălătoare automate.
Şi habitaclul a fost uşor actualizat, cu noi accente piano black sau contururi cromate. Pajero a primit un nou sistem multimedia, îmbunătăţit, cu o calitate grafică a display-ului mai bună, iar şoferul beneficiază de cadrane de bord cu design nou, modernizat. Niponii au lucrat şi la îmbunătăţirea izolării fonice.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,700
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (2)
Vlad
Chişinău
la 7 Octombrie 2014 - 10:15
Eu credeam ca el nici nu se mai produce ))
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Octombrie 2014 - 19:40
Si eu la fel credeam ka el nu mai iese de pe linia de asamblare de ceva vreme... consider ca ar trebui alta generatie, decit acest facelift! In ultima vreme Pajero sta in umbra si nimeni nu-si mai aminteste de el!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!