Nissan 370Z NISMO a rămas fără acoperiş la Chicago
13 Februarie 2015, 10:50
Actuala generaţie a legendarului “Z”, probabil va fi şi ultima, cum ne zic unele zvonuri, dar cei de la Nissan au intenţii să mai scoată noi versiuni.
La Salonul Auto de la Chicago, compania niponă a dezvăluit versiunea decapotabilă a modelului de top din gama 370Z – 370Z NISMO. Acest
Nissan 370Z NISMO Roadster este prezentat sub forma unui concept, care ar trebui să încerce reacţia publicului, chiar dacă arată ca o maşină de serie.
La fel ca şi coupe-ul, Roadster-ul se deosebeşte printr-un kit aerodinamic agresiv, jante forjate de 19 inch, interior sport cu scaune RECARO, volan sport şi transmisia automată cu 7 viteze cu padele de schimbare a treptelor, care o preferă majoritatea clienţilor modelului 370Z Roadster. Sub capotă este amplasat acelaşi propulsor V6 aspirat natural de 3.7 litri, care dezvoltă 350 CP şi 374 Nm, iar şasiul este ajustat de inginerii NISMO.
Cum credeţi, ar trebui să vadă lumina zilei acest Nissan 370Z NISMO Roadster Concept în calitate de model de serie? „Conceptul” este prezentat în video-ul de mai jos, împreună cu maşina revoluţionară de curse Nissan GT-R LM NISMO, cu care niponii vor participa la Le Mans 2015.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,875
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!