Volvo S60 R-Design şi V60 R-Design în showroom-ul Volvo Moldova!
6 Februarie 2015, 16:33
Ediţiile R Design în familia celor de la Volvo semnifică un accent discret, dar consistent, spre sportivitate şi stil, cu o iscusinţă proprie doar designului scandinav. Un Volvo din ediţia R-Design e asemeni unui certificat autentificat notarial, care confirmă fără drept de apel bunul gust al proprietarului său şi cel mai probabil grija deosebită cu care-şi tratează maşina.

Ei bine, în Moldova nu există prea multe Volvo R-Design, însă începutul anului
aduce o frumoasă excepţie în showroom-ul Volvo Moldova. Aici au apărut simultan două modele R-Design – un V60 de toată frumuseţea şi două exemplare S60 R-Design. Cu alte cuvinte trei exemplare R-Design, în acelaşi timp, prezente în showroom-ul Volvo din capitală!

Exemplarul V60, în culoare Rebel Blue Solid, ne-a făcut nouă din ochi cel mai mult. Accesoriile gri contrastează excelent cu nuanţa albastră a caroseriei, iar maşina are o prezenţă senzaţională. Sub capotă e instalat un motor diesel de 115 CP, cuplat la o cutie de viteze automată cu 6 trepte. Cu toate dotările opţionale la bord,
inclusiv preţul ediţiei R-Design, acest exemplar costă 31,522 euro cu tot cu taxe!
Sedanul S60 din imagini vine în culoare Cryistal White şi are sub capotă acelaşi diesel D2 de 115 CP, cuplat la o cutie de viteze automată cu 6 raporte. Preţul exemplarului, cu tot cu dotări opţionale
şi taxe, este de 33,546 euro. Un alt treilea exemplar, tot S60, tot alb, dar cu o nuanţă uşor diferită – Ice White – şi cu o listă un mic mai moderată de echipări, costă 32,594 euro.
Şi acum, avem o veste un pic tristă şi alta ceva mai optimistă. Partea tristă e faptul că toate aceste 3 minunate exemplare Volvo R-Design au şi fost cumpărate deja! Toate trei merg la
acelaşi proprietar – o companie cu gusturi foarte stilate din Chişinău! Partea mai optimistă, însă, e faptul că, dacă v-a căzut tronc la inimă vreo una din aceste maşini, cei de la Volvo Moldova vă pot lua comanda pentru o viitoare livrare şi astfel vă pot face fericitul proprietar al unui exemplar Volvo din ediţiile R-Design.

Dar, totuşi, privind la V60-ul din imaginile acestui articol, şi la S60 – Dvs. pe care aţi alege-o? Noi ne-am lăsat cuceriţi de aspectul lui V60! Dar Dvs.?

PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
4,117
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (3)
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 6 Februarie 2015 - 19:36
Poate să-mi spună cineva cum stau Volvo la capitolul fiabilitate?
0
0
salaria
Chişinău
la 9 Februarie 2015 - 13:10
@Volkswagen: ce motoare, benzina sau diesel?
0
0
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 9 Februarie 2015 - 14:47
salaria:benzină
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!