În SUA a avut loc un accident între un automobil şi… avion!
7 Aprilie 2015, 10:46
În SUA, Minnesota, a avut loc un accident incredibil. O doamnă ce conducea un Ford Fusion (numit Mondeo în Europa), pe magistrala numărul 10, a văzut în oglinda retrovizoare un… avion, care se apropia vertiginos din spatele maşinii sale. Doamna nu a putut reacţiona la timp, pentru a vira în dreapta, astfel avionul s-a apropiat de partea laterală stânga a maşinii şi a început să o taie felii cu elicia!

Chiar dacă maşina a fost feliată de-a binelea, conducătoarea Ford-ului s-a ales doar cu o sperietură. Aici vă veţi întreba, ce căuta un avion pe o magistrală auto? Prin apropierea acestei magistrale se află aeroportul municipal din Hawley, de unde a şi decolat avionul.
Ridicându-se la o înălţime de doar 305 metri, pilotul a observat o problemă la motor, ceea ce l-a determinat să execute o aterizare de urgenţă pe magistrala în cauză. Ar fi având probleme motorul, dar a avut şi putere de a felia maşina…

Cazul se investighează de Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) şi de Consiliul Naţional de Securitate al Transportului (NTSB).

Dar voi ce aţi face, dacă aţi vedea
în oglinda retrovizoare un avion?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
1,934
COMENTARII (1)
Robert
Bucureşti, România
la 7 Aprilie 2015 - 12:42
Acum iti dai seama cat de subtire este tabla la o masina. Unii zic ca au 0,7mm, insa eu mai mult de 0,5 nu ii dau .
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!