Premieră: Noul Chevrolet Spark
2 Aprilie 2015, 13:15
Lansat recent la Geneva, noul Opel Karl a primit deja şi un frate geamăn – noul Chevrolet Spark, care a debutat la New York. Noua generaţie Chevrolet
Spark este bazată pe noul Opel Karl, dar dispune de câteva schimbări esenţiale. În primul rând la fel ca şi pe generaţia precedentă mânerile
portierelor spate sunt ascunse în regiunea gemurilor laterale spate, bara de protecţie spate şi uşa portbagajului au un alt design, iar partea frontală este inspirată din… super-sedanul Chevrolet SS! În comparaţie cu generaţia precedentă, noul Chevrolet Spark dispune de un ampatament mărit şi o siluetă dinamică datorită acoperişului coborât cu 40 mm.
Cei de la Chevrolet nu au prezentat şi poze cu interiorul, dar noi nu avem de ele, pentru că acesta cu mici schimbări va fi preluat de la Opel Karl. Calitatea materialelor a fost îmbunătăţită, iar sistemul multimedia MyLink cu display tactil de 7 inch poate aproviziona gadgeturile pasagerilor cu internet, datorită WiFi-ului incorporat. Pentru a spori siguranţa, noul Spark poate fi echipat cu diferite sisteme de siguranţă activă, printre care Forward Collision Alert, Lane Departure Warning şi Side Blind Spot Alert.

Spre deosebire de Opel Karl, care vine cu un propulsor turbo în 3 cilindri de un litru volum şi 75 CP, noul Chevrolet Spark este dotat cu un nou benzinar în 4 cilindri de 1.4 litri, care dezvoltă 98 CP şi poate fi cuplat atât la o cutie manuală cu 5 trepte, cât şi la un variator.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,357
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!