Atelierul TVW a modificat unul din cele 23 exemplare BMW M4 DTM Champion Edition!
17 Iulie 2015, 09:24
Construit doar în 23 de exemplare pentru a celebra victoria pilotului BMW, Marco Wittmann, în sezonul 2014 al campionatului DTM, acest BMW M4 DTM Champion Edition este un adevărat model de colecţie care ar trebui lăsat în forma sa originală.
Acest lucru nu i-a împiedicat pe cei de la atelierul german TVW Car Design care şi-au permis să modifice unul din cele 23 de exemplare BMW M4 DTM Champion Edition!

Cei de la TVW au înlocuit difuzorul spate din fibră de carbon cu altul,
la fel din fibră de carbon, care a fost
combinat cu sistemul de evacuare Akrapovic Evolution Line executat din titan cu finale din fibră de carbon în timp ce jantele de 19 inch au fost înlocuite pe altele forjate de 20 de inch BBS F1, care au fost „încălţate” în cauciucuri de performanţă Michelin Pilot Super Sport cu dimensiunea 255/30 ZR20 pe puntea faţă şi 285/30 ZR20 pe puntea spate.
Pentru o prezenţă şi mai dinamică şi un comportament exemplar pe circuit, acest BMW M4 DTM Champion Edition a primit şi o suspensie reglabilă de tip coilover KW Club Sport 2.

Ultima modificare a vizat propulsorul de 3.0 litri twin-turbo în 6 cilindri în linie. Prin intermediul sistemului de evacuare, filtrului de aer cu rezistenţă redusă K&N şi a resoftării unităţii de
control al propulsorului, puterea acestuia a crescut de la 431 CP la 517 CP, iar cuplul maxim a urcat de la 550 Nm la 700 Nm! Performanţele dinamice nu sunt anunţate, dar o acceleraţie până la 100 km/h în 3.8 secunde (-0.3 secunde) şi o viteză maximă de 300 km/h (+20 km/h) sunt cifre cât se poate de posibile.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,813
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!