Lexus a creat un skateboard ce levitează? (Video)
16 Iulie 2015, 14:51
În 2015 se împlinesc 30 de ani de la lansarea primei pelicule din trilogia Back To The Future. Pare a fi o coincidenţă că în acest an jubiliar campania „Amazing in Motion” a celor de la Lexus le suceşte minţile tuturor cu un Hoverboard real care repetă legendarul skateboard plutitor al lui Marty McFly din legendara peliculă! Dar este oare o coincidenţă? Cu toţii ştim că hoverboard-ul le-a intrat în mintea multor oameni care au dorit să realizeze această idee, dar fără prea mult succes, iar cei de la Lexus se
pare că joacă cu minţile fanilor acestui atribut mitic prin campaniile sale publicitare. Cei de la Lexus spun că e real! Pentru a pluti în aer hoverboard-ul utilizează levitaţia magnetică prin intermediul supraconductorilor răciţi cu azot lichid (de unde apar şi aburii) şi magneţi permanenţi.
Părerile despre această invenţie sunt împărţite. Unii sunt siguri că pentru a levita hoverboard-ul necesită un teren special şi că acesta nu va levita deasupra oricărei suprafeţe, precum hoverboard-ul lui Marty McFly. Totuşi, acest hoverboard este incredibil, iar cât de real sau ireal este acesta vom afla în august, atunci când cei de la Lexus vor dezvălui Hoverboard-ul.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,417
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!