Honda Accord Coupe trece printr-un facelift în SUA
10 August 2015, 16:01
Cu două săptămâni în urmă Honda SUA prezenta versiunea facelift al modelului nord-american Accord Sedan, iar acum i-a venit rândul şi lui Accord Coupe să treacă printr-un facelift de mijloc de carieră.
Privit din faţă Accord Coupe facelift a primit o nouă bară de protecţie faţă cu
calandru mai sofisticat şi LED-uri de zi în partea inferioară, dar şi blocuri optice full-LED realizate în stilul noilor modele Acura.
Pe lateral vom observa doar noile
jante de 19 inch cu care sunt dotate versiunile de top, iar posteriorul a primit blocuri optice spate niţel revizuite şi o bară de protecţie redesenată.
Coupe-ul a mai primit şi două noi culori în paleta sa - Still Night Pearl şi Deep Blue Opal Metallic (pe imagini).
La interior schimbările sunt similare cu celea de pe Accord Sedan facelift. Aici găsim consola centrală redesenată şi noul sistem multimedia care operează cu două displey-uri de 7 inch (jos) şi de 7.7 inch (sus). Acesta din urmă dispune de conectivitatea cu smartphone-urile moderne cu ajutorul sistemelor Android Auto şi Apple CarPlay.
La fel ca şi sedanul, coupe-ul primeşte pachetul Honda Sensing care include sisteme de siguranţă activă precum Collision Mitigation Braking System, Forward Collision Warning, Lane Keeping Assist, Road Departure Mitigation, Lane Departure Warning
şi Adaptive Cruise Control.
Pentru o manevrabilitate mai bună, inginerii au revizuit şasiul cu noi amortizoare, bucşe hidraulice şi direcţie recalibrată. De acum încolo interiorul lui Accord Coupe va fi mai liniştit datorită izolării fonice mai bune.
Sub capota noii Honda Accord Coupe facelift se regăsesc două propulsoare pe benzină de 2.4 litri i-VTEC (185 CP şi 245 Nm) şi de 3.5 litri VTEC V6 (278 CP şi 341 Nm).
Ambele propulsoare se cuplează la transmisii manuale în 6 trepte, dar în timp ce propulsorul de 4 cilindri poate fi cuplat la un variator CVT, V6-le este cuplat la cutia automată cu 6 trepte.
Cel mai eficient Accord Coupe facelift este modelul de 185 CP echipat cu transmisia variabilă care consumă
7.8 l/100 km.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,015
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!