Noua generaţie Lexus LS va debuta la Salonul Auto de la Tokyo
11 August 2015, 14:48
Actuala generaţie Lexus LS se află în producţie aproape 10 ani, ultimul facelift fiind aplicat cu 3 ani în urmă.
Este evident, că nava amiral niponă nu face faţă concurenţilor care sunt mai proaspeţi şi mai tehnologizaţi.
La Salonul Auto de la Tokyo care va avea loc în octombrie anul curent, producătorul nipon va lansa noua generaţie pentru nava sa amiral.
Conform celor de la Lexus, noul LS va adapta un design mult mai emoţional care se va distanţa de tiparele marilor sedan-uri de lux, iar scopul primordial al noii generaţii nu vor fi vânzările mari
şi concurenţa cu „triada germană”, dar oferirea unui confort desăvârşit la bord, mai ales celor ce călătoresc pe bancheta spate. Accentul va fi pus şi pe tehnologiile moderne, dar şi propulsiile sofisticate.
Se vehiculează zvonuri că versiunea hibridă va oferi 535 CP storşi dintr-un V8 şi motor electric, iar prin 2017 va apărea şi modelul pur electric bazat pe tehnologia celulelor de combustibil, care necesită hidrogen pentru a genera energie electrică chiar la bordul
maşinii. Versiunea Lexus LS Fuel Cell se va baza pe tehnologiile implementate pe modelul Toyota Mirai şi va fi dotată cu un motor electric care va dezvolta în jur de 300 CP, iar cu un singur plin de hidrogen va putea parcurge aproximativ 400 km.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,157
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!