Scandalul Volkswagen: Şeful Volkswagen îşi cere scuze (Video)
23 Septembrie 2015, 17:41
Actualul şef Volkswagen, Martin Winterkorn, apare într-un video în care îşi cere scuze tuturor, inclusiv clienţilor şi lucrătorilor Volkswagen, pentru cele întâmplate în ultima vreme. Acesta recunoaşte vina concernului care a trişat la testele de emisii EPA, deşi admite, că este vina doar a câtorva persoane şi toţi cei 600,000 de angajaţi nu trebuie să sufere din cauza lor. Winterkorn menţionează, că la moment problema nu este cunoscută, însă ei vor săpa adânc pentru ai da de capăt şi de a o remedia rapid, tot-odată oferind informaţiile pe tava într-un mod foarte transparent. Winterkorn a mai promis că manipulaţiile în companie nu vor fi permise niciodată şi a rugat să avem încredere în Volkswagen.

Cu 11 milioane de automobile dotate cu propulsorul diesel 2.0 TDI (EA189) care vor fi rechemate, cei de la Volkswagen vor avea nevoie de foarte mult timp până a recăpăta încrederea deplină a clienţilor, doar dacă nu vor face o schimbare radicală, cum ar fi debarasarea de propulsoarele ce utilizează combustibilii fosili.
Între timp, cei de la agenţia americană de protecţie a mediului EPA (Environmental Protection Agency) sapă şi mai adânc, vrând să testeze şi cel mai mare diesel de 3.0 litri TDI, pentru a vedea dacă şi acesta nu ar avea un sistem care „minte” atunci când îi sunt verificate emisiile. Se pare că era propulsoarelor cu ardere internă se apropie de sfârşit cu paşi foarte rapizi, iar în timpul cel mai apropiat
vânzările automobilelor cu propulsii alternative vor izbucni, la fel o vor face şi tehnologiile în acest domeniu care vor bătători intens cărarea către un viitor mai ecologic.

UPDATE: Martin Winterkorn şi-a dat demisia de la postul de conducere al grupului Volkswagen. CEO interimar este Berthold Huber.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,825
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!