Nissan va prezenta la Tokyo conceptul viitorului LEAF
23 Octombrie 2015, 16:40
Cei de la Nissan au prezentat o imagine de teasing unde ne este arătat un nou concept electric care îşi va face debutul săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Tokyo. Niponii nu ne dau prea multă informaţie despre concept, menţionând doar că acesta reprezintă viziunea de viitor al „inteligenţei şi electrificării auto”. Având în vedere, că cel mai vândut vehicul electric din
lume, Nissan LEAF, a fost lansat în 2010 fiind exact 5 ani în producţie, este de aşteptat ca conceptul ce vine la Tokyo să ne prefaţeze a doua generaţie LEAF! Chiar şi silueta din acest teaser ne vorbeşte despre acest lucru. Tot din acest teaser aflăm că designul viitorului LEAF va fi mult mai expresiv datorită blocurilor optice agresive, iar roţile spate, par a fi astupate.
Recent, Nissan LEAF a primit un update care i-a sporit autonomia la 250 km, în timp ce viitorul LEAF, care va apărea pe piaţă în decurs de 2 ani de zile va avea o autonomie de aproximativ 400 km datorită noii generaţii de baterii. Sună foarte palpitant!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,701
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!