Noul Volvo S90 – primele imagini oficiale!
2 Decembrie 2015, 16:02
Premiera mondială al noului Volvo S90 va avea loc la Salonul Auto de la Detroit, dar înainte de premieră nava amiral suedeză va fi dezvăluită astăzi la un eveniment special la Gothenburg.
Cei de la Autoblog.nl au publicat şi primele imagini oficiale cu noul S90
care ne dezvăluie cu lux de amănunte toate detaliile acestui sedan de lux!
Exteriorul este caracterizat
de acoperişul care trece lin în
capacul portbagajului conferindu-i
o siluetă elegantă şi dinamică. Posteriorul, partea frontală şi forma geamurilor laterale sunt inspirate din Volvo Concept Coupe.
Aici vedem acelaşi calandru cu elemente vertical cromate un pic adâncite, blocurile LED cu acel “T” orizontal vizibil şi blocurile optice spate cu un design ambiţios şi original.
Interiorul în mare parte este similar cu modelul Volvo XC90 pe platforma căruia şi este creat S90, dar bordul este ceva mai vertical, consola centrală este mai mică, display-ul şi prizele de aer mai organice, iar inserţiile din lemn mai masive.
Volanul şi levierul cutiei de viteze sunt preluate fără schimbări de pe SUV-ul suedez. Singura imagine al banchetei spate ne demonstrează cât de mult loc pentru picioare oferă aceasta.
Gama de motorizări pentru noul Volvo S90, cel mai probabil, va fi identică cu cea al lui XC90. În curând vom avea informaţii complete şi poze mai detaliate!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,308
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!