BMW M3 şi M4 primesc pachetul Competition Package
14 Ianuarie 2016, 12:17
După apariţia noului BMW M4 GTS, bavarezii au decis să-i bucure şi pe cei care îşi doresc un M3 sau M4 cu elemente preluate de la M4 GTS. Astfel a fost creat pachetul Competition Package care vine cu elemente personalizate, dar şi cu o sporire a performanţelor.
La exterior modelele dotate cu Competition Package se deosebesc prin elementele cromate vopsite în negru (Shadow Line), jantele de 20 de
inch preluate de la M4 GTS şi finalele sistemului de evacuare de culoare neagră. Apropo, sistemul de evacuare este unul sport cu un sunet mult mai pronunţat.
Printre alte modificări tehnice se numără suspensia adaptivă Adaptive M Suspension, setată pentru o manevrabilitate mai bună, în timp ce propulsorul S55 de 3.0 litri twin-turbo în 6 cilindri în linie a primit un surplus de 19 CP puterea urcând la 450 CP.
În rezultat, modelele dotate cu Competition Package accelerează cu 0.1 secunde mai rapid până la prima sută de kilometri, indiferent dacă sunt dotate cu transmisia robotizată M DCT în 7 trepte sau cu cea manuală în 6 trepte.
Cele mai rapide fiind modelele
M3 Sedan şi M4 Coupe care accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde (4.1 secunde cu cutia manuală), decapotabila M4 Convertible accelerând cu 0.3 secunde mai lent – 4.3 secunde.
Interiorul noilor BMW M3 şi M4 Competition Package vine cu scaune sport care au o greutate redusă şi centuri de siguranţă cu culorile ”M” brodate pe ele.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,250
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!