MINI dezvăluie noul John Cooper Works Convertible
15 Ianuarie 2016, 10:05
După versiunea hatchback MINI dezvăluie şi decapotabila John Cooper Works Convertible. Identic hatchback-ului, decapotabila se deosebeşte prin bare de protecţie mai agresive, ţevile duble de evacuare amplasate pe mijloc, jantele bicolore de 17 inch (18 inch - opţiune) şi capota cu o priză de aer. Deosebirile vin de la acoperişul pliabil care se poate da jos în 18 secunde la viteze de până la 30 km/h. Acoperişul poate fi imprimat cu steagul britanic Union Jack, iar caroseria poate fi vopsită în culoarea exclusivistă Rebel Green.
Sub capotă este amplasat acelaşi benzinar turboaspirat de 2.0 litri în patru cilindri care dezvoltă 231 CP şi 320 Nm, fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.6 secunde (-0.3 sec. faţă de predecesor) şi să atingă o viteză maximă cu 7 km/h mai mare - 242 km/h. În combinaţie cu cutia de viteze automată Steptronic în 6 trepte acceleraţia durează 6.5 secunde (-0.6 sec.), în timp ce viteza maximă constituie 240 km/h. Consumul de combustibil în regim mixt este de 6.5 l/100 km, versiunea cu cutie automată fiind şi mai eficientă – 5.9 l/100 km.

În dotarea standard noul MINI John Cooper Works Convertible oferă acoperişul acţionat electric, sistem de aer condiţionat, sistemul de schimbare a regimurilor de condus MINI Driving Modes, sistem audio Radio MINI Boost cu conectivitate AUX şi USB, dar şi sistem de asistare la parcare Park Distance Control.
Nu lipsesc nici elementele caracteristice adevăratului JCW, precum volanul căptuşit în piele, scaunele sport şi levierul JCW. Opţiunile includ sistemul MINI Head-Up Display, MINI Driving Assistant, Parking Assistant, camera retrovizoare, climatizor bi-zonal şi pachetul Always Open Timer cu un nou display şi deflector de aer care este mai uşor şi compact.

Cel mai probabil, noul MINI John Cooper Works Convertible va debuta la Salonul Auto de la Chicago, preţul acestuia în SUA va fi de 35,600 de dolari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,778
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!