Mercedes-Benz a creat o maşină pentru golf! (Video)
13 Iulie 2016, 12:33
Divizia de design al producătorului german, Mercedes-Benz Style, proiectează diverse produse, de la interioare pentru avioane private la
bărci! Golful este un sport pe care producătorul german îl susţine de mai bine de 35 de ani, iar importanţa acestuia pentru brand a generat un concurs de design pentru cel mai frumos automobil de golf creat vreodată.
Rezultatul cercetărilor este noul Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car care se deosebeşte printr-un design laconic, proporţii dinamice
(pentru un golf car), jante de 14 inch care sunt cu mult mai mari faţă de golf car-urile care sunt în vânzare la moment, în timp ce la interior acesta dispune de un display vertical de
10.1 inch precum cel ai Teslei Model S, pe care pot fi afişate toate informaţiile despre golf car, dar şi despre terenul de joc. Tot aici poate fi ales unul din regimurile de condus Eco sau Sport.
Majoritatea elementelor de la exterior au fost realizate din fibră de carbon, calandrul având un relief identic celui ai mingii de golf, în timp ce la interior poate fi regăsit lemnul natural, cel din urmă regăsindu-se şi în partea de jos a spaţiului de depozitare pentru trusele de golf. Având blocuri optice LED faţă/spate, acesta ar putea fi exploatat şi pe drumurile publice.
Datorită fibrei de carbon Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car are o greutate de doar 440 kg, fiind capabil să dezvolte o viteză maximă de 30 km/h în timp ce autonomia cu bateriile litiu-ion încărcate la 100% va fi de 80 km.
Având în vedere designul sofisticat şi materialele utilizate, acest golf car şi-l vor putea permite doar cei din elita golfului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,934
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!