Mercedes-Benz anunță pensionarea modelelor CLS și CLS Shooting Brake cu ediția Final Edition
15 Iulie 2016, 15:36
În curând modelele Mercedes-Benz CLS și CLS Shooting Brake vor fi pensionate, definitiv. Da, viitorul succesor al actualului CLS va fi redenumit în CLE, ceea ce va arăta că
este bazat pe E-Class (în concordanță cu noua nomenclatură a brandului), iar denumirea CLS ar putea reapărea pe un coupe cu 4 uși bazat pe S-Class Coupe.
Un alt lucru este cert, viitorul CLE nu va mai avea succesor și pentru versiunea Shooting Brake, care nu se bucură de o popularitate prea mare.
Pentru ași lua „Adio” de la familia actuală CLS, cei de la Mercedes-Benz au lansat o ediție finală pentru ambele caroserii numită Final Edition. Deci, prin ce se deosebesc Mercedes-Benz CLS și CLS Shooting Brake Final Edition? Acestea sunt dotate cu pachetul AMG Line pentru exterior și interior, care include bare de protecție agresive, calandru cromat, jante de 19 inch, interior căptușit în piele neagră și cusut cu ață contrastantă.
Adițional versiunile Final Edition primesc blocuri optice MULTIBEAM LED, geamuri umbrite, scaune multifuncționale, trapă din sticlă și un volan sport turtit în partea de jos și căptușit în microfibră Dinamica care dispune și de padele cromate pentru schimbarea treptelor cutiei de viteze 9G-Tronic.
Tabloul este finisat de logourile „Final Edition” amplasate pe aripile față, în timp ce aceleași inscripții sunt brodate pe covorașele de la interior. Ambele modele primesc și suspensia sport DIRECT CONTROL.

În Germania noile Mercedes-Benz CLS și CLS Shooting Brake Final Edition vor fi cu 8,211 de euro mai scumpe decât versiunile obișnuite.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,721
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!