Poliţia ucraineană va primi 651 de SUV-uri hibride Mitsubishi Outlander PHEV
18 Iulie 2016, 13:05
Ministrul Afacerilor Interne ale Ucrainei, Arsen Avakov, a dezvăluit pe pagina sa din facebook, că în respectarea „Protocolului de la Kyoto” privitor schimbările climaterice, poliţia naţională a Ucrainei va primi 651 de SUV-uri hibride Mitsubishi Outlander PHEV. Noile SUV-uri hibride vor fi mai eficiente şi mai verzi faţă de vehiculele uzate UAZ şi VAZ pe care le vor înlocui.

În postarea sa Arsen Avakov a descris şi datele tehnice detaliate ale SUV-ului hibrid nipon. Mitsubishi Outlander PHEV nu se deosebeşte prea mult la
exterior de versiunea standard, având însă un substrat tehnic revoluţionar cu o putere cumulată de 164 CP care oferă o autonomie în regim electric de 52 km, un consum de 1.9 litri pe parcursul a primelor 100 km şi o autonomie totală de 897 km. Viteza maximă în regim electric este limitată la 120 km/h, în timp ce regimul hibrid va duce acul vitezometrului la 170 km/h.
Conform lui Avakov, doar pe consumul de combustibil SUV-urile hibride vor economisi statului 333.9 milioane de hrivne anual, iar emisiile vor fi reduse de 6 ori.

Toate cele 651 de exemplare dedicate poliţiei ucraineşti vor fi dotate cu girofaruri şi sistem de acces instantaneu la baza de date a criminalilor şi infracţiunilor.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,415
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!