Premieră: noul Volkswagen Crafter
28 Iulie 2016, 17:10
După ce au dezvăluit schiţele oficiale, cei de la Volkswagen Comercial Vehicles, în sfârşit, ne delectează cu noua generaţie Volkswagen Crafter! Conform producătorului german,
utilitara este absolut nouă, deşi se
mai observă tangenţe cu generaţia precedentă. Cel mai probabil, Volkswagen Crafter a primit o restilizare adâncă. Şi îi vine bine!
Aspectul noului Crafter este extrem de atractiv, datorită designului expresiv inspirat din noul T6, în timp ce formele sale dinamice îi conferă un coeficient aerodinamic de doar 0.33!
Interiorul a făcut un salt enorm faţă de generaţia precedentă în ceea ce priveşte designul, calitatea materialelor, ergonomia şi
funcţionalitatea. Aici putem vedea şi un volan modern multifuncţional şi un sistem multimedia cu display generos.
Noul Crafter este disponibil în trei ampatamente cu lungimi diferite, trei înălţimi pentru acoperiş şi trei tipuri de tracţiune – faţă, spate sau integrală 4Motion!
Sub capotă se va regăsi noul diesel 2.0 TDI cu nume de cod "EA 288Nutz" dezvoltat exclusiv pentru acest model, care va fi oferit în patru versiuni de putere – 102 CP, 122 CP, 140 CP şi 177 CP în versiunea bi-turbo.
Propulsoarele Euro 6 vor putea fi cuplate la cutie de viteze manuală sau la una automată.

Noul Volkswagen Crafter vine cu tehnologii moderne, precum blocuri
optice faţă viratorii LED, cruise-control adaptiv, sistem de frânare după accident, cameră retrovizoare, sistem de avertizare în marşarier Rear Traffic Alert şi sistem de stabilizare a remorcii.
Noua generaţie Volkswagen Crafter va fi asamblată la o nouă uzină construită în Wrzesnia, Polonia, special pentru acest model unde vor lucra în jur de 3,000 de muncitori.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,033
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!