Porsche dezvăluie noul 911 Targa 4S Design Edition
12 August 2016, 09:15
Probabil, cel mai frumos model din gama Porsche 911 este modelul 911 Targa, care captează atenţia prin designul clasic inspirat din prima generaţie 911 Targa, dar şi prin procesul de transformare
din coupe în decapotabilă.
Cei de la Porsche Exclusive au lansat o nouă ediţie pentru acest model spectaculos, numită Porsche 911 Targa 4S Design Edition. După cum aţi intuit deja, noua ediţie vine cu un design special şi cu o focusare extraordinară asupra detaliilor.
Caroseria este vopsită în culoarea deosebită Etna Blue, aceeaşi nuanţă fiind inspirată din culoarea disponibilă pe modelul Porsche 356 B la începutul anilor ’60 ai secolului trecut.
În aceeaşi nuanţă sunt vopsite
logourile de pe montanţii de mijloc
şi de pe bara de protecţie spate, spoilerul frontal şi difuzorul spate.
Pentru a conferi un contrast rafinat, elementele blocurilor optice faţă, dar şi jantele de 20 de inch RS Spyder au fost vopsite în culoarea aurie White Gold Metallic. Exteriorul este finisat de dungile amplasate de-a lungul caroseriei pe care este inscripţionat “PORSCHE”.
Interiorul, de asemenea, este
unul deosebit. Acesta întâmpină
cu pragurile din inox pe care este inscripţionată denumirea ediţiei speciale, pielea Graphite Blue cusută cu aţă contrastantă, scaunele sport ajustabile în 18 direcţii,
logourile Porsche pe tetiere, silueta maşinii pe cotiera centrală şi inscripţia „Porsche Exclusive Manufaktur” pe inserţia din partea pasagerului faţă.
Noul Porsche 911 Targa 4S Design Edition este propulsat de noul propulsor turboaspirat de 3.0 litri în 6 cilindri boxer, care dezvoltă 420 CP şi 500 Nm şi poate accelera modelul de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde şi până la viteza maximă de 301 km/h datorită cutiei de viteze cu dublu ambreiaj PDK. Premiera versiunii speciale va avea loc astăzi, 12 august, la cursele maşinilor clasice AVD Oldtimer Grand Prix pe circuitul de la Nurburgring.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,115
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!