Dinozaurul T. Rex îşi recapătă încrederea la bordul unui Audi cu pilot autonom! (Video)
19 Septembrie 2016, 16:26
Cei de la Audi au lansat un filmuleţ
de excepţie intitulat „Audi – The Comeback” (Audi - Revenirea), protagonistul căruia este… fiorosul dinozaur Tyrannosaurus Rex (sau pe scurt - T. Rex)! Cei de la Audi au reînviat unul dintre cele mai fioroase vietăţi care au păşit pe Terra, aducându-l în lumea digitală modernă, care rapid, l-a indus într-o depresie totală, ceea ce se poate citi din primele clipe pe fizionomia lui T. Rex, care demonstrează că exteriorul său dur ascunde şi o latură sensibilă.
T. Rex recapătă liniştea, încrederea şi bucuria de viaţă, doar la volanul unui Audi RS 7 concept, dotat cu sistem de condus autonom „Audi piloted driving”, care îi permite să conducă automobilul în ciuda handicapului pe care îl are – mâinile scurte. Conform creatorilor filmuleţului, cel mai greu a fost
crearea feţei, care exprimă
depresie, pentru prădătorul feroce.
Probabil, prin intermediul acestui filmuleţ cei de la Audi doresc să demonstreze, că în viitor, atunci când vor apărea automobilele complet autonome, persoanele cu dizabilităţi sau persoanele în etate, vor putea să se deplaseze cu automobilul propriu, dotat cu sistemul condusului autonom.
Deci, automobilele autonome, le vor da o şansă la viaţă decentă celor care nu se pot bucura de automobilele convenţionale.

Viitorul Audi A8 va avea unul dintre cele mai avansate sisteme de condus autonom, care, probabil, nu va
necesita ca mâinile să fie ţinute pe volan – o altă idee pe care ne-ar sugera-o acest filmuleţ.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,937
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!