Volkswagen va dezvălui la Paris un hatchback electric
14 Septembrie 2016, 10:38
După “dieselgate” a trecut un an, iar cei de la Volkswagen în continuare încearcă să-şi curăţe reputaţia pătată pledând pentru un „viitor electric”. La Salonul Auto de la Paris cei de la Volkswagen vor dezvălui un nou concept electric, care va avea o autonomie de peste 400 km. Fiind construit pe platforma electrică MEB, conceptul va fi un hatchback mai compact decât Golf, dar cu un interior spaţios precum cel din Passat.
Viitoarele modele electrice de producţie al celor de la Volkswagen vor apărea către anul 2019 şi vor avea o autonomie, care va varia între 400 şi 600 km, în dependenţă de tipul caroseriei şi capacitatea bateriilor litiu-ion. Conform celor de la Volkswagen, viitoarele vehicule electrice vor avea un preţ identic
automobilelor convenţionale, dotate cu propulsoare diesel sau pe benzină, datorită reducerii costului bateriilor, care va scădea cu 40% în următorii doi ani. Primul vehicul electric lansat pe piaţă, cel mai probabil, va fi versiunea de producţie a conceptului Volkswagen BUDD-e (pe imagine).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,523
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!