Mitsubishi Moldova vă invită să cunoaşteţi noile Pajero Sport şi L200 pe 15 şi 16 octombrie!
6 Octombrie 2016, 16:00
Distribuitorul oficial Mitsubishi în Moldova, invită toţi doritorii la evenimentul „Zilele Uşilor Deschise”, care va avea loc la sediul Mitsubishi Motors Moldova, situat pe str. Bucuriei
18A, Chişinău, în data de 15 şi 16 octombrie 2016. Evenimentul este organizat cu ocazia lansării pe piaţă a 2 modele noi – Mitsubishi Pajero Sport și L200.
Pe parcursul celor 2 zile, între orele 10.00 și 16.00 vizitatorii vor avea ocazia să cunoască îndeaproape noile modele în acțiune.
Noul Pajero Sport

Create în cele mai bune tradiții ale țării Soarelui Răsare, noul model Pajero Sport oferă luxul contemporan și
calitățile unui SUV veritabil. Silueta rafinată și aerodinamică a noului Pajero Sport, în combinaţie cu capacitățile legendare de off-road, dau naștere unui vehicul care îmbină
funcționalitatea și tehnologiile moderne. Recent, Mitsubishi Motors Moldova, a anunțat preţurile pentru noul Pajero Sport.
Noul L200

Conceput pentru a cuceri terenul accidentat, noul L200 este adaptat drumurilor neamenajate, terenurilor agricole și forestiere, fiind dedicat, în special, persoanelor, care transportă materiale de construcție sau mărfuri.
Noul Mitsubishi L200 este un pick-up perfect pentru muncă și aventură departe de asfalt. Redacţia PiataAuto.md a şi testat noul L200 în Germania.
Mai multe informaţii despre week-end-ul uşilor deschise puteţi afla de la consultanţii Mitsubishi Motors Moldova, la numărul de telefon 022-123-101 sau pe site-ul oficial www.autospace.md/mitsubishi.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md cu referire la Mitsubishi Motors Moldova
0
1,532
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!