BMW a creat un M4 Coupe unic pentru campionul DTM (Video)
30 Noiembrie 2016, 13:10
Dublu campion DTM, germanul Marco Wittmann, a primit un BMW M4 Coupe cu adevărat special, echipat cu o serie de elemente BMW M Performance Parts, pe care l-a preluat în data de 18 noiembrie direct din BMW Welt.
Exemplarul a fost vopsit în culoarea stridentă Java Green şi a primit diverse elemente realizate din fibră de carbon, printre care ataşamentele prizelor laterale ale barei de protecţie faţă, spoilerul spate, difuzorul spate şi corpurile oglinzilor retrovizoare. Calandrul, conturul geamurilor laterale, inserţiile inciziilor aripilor faţă au fost vopsite în culoarea neagră lucioasă, iar pragurile au fost accentuate de pelicula neagră cu inscripţia „M Performance” şi de elementele din plastic în partea de jos.
Interiorul a fost condimentat de pragurile iluminate, inserţiile realizate din fibră de carbon şi accentele vopsite în culoarea caroseriei, în timp ce cusăturile, de asemenea, sunt de culoare verde.
Propulsorul este standard, S55 de
3.0 litri TwinPower Turbo în 6 cilindre în linie, care dezvoltă 431 CP şi 550 Nm, însă elementul de ranforsare a suspensie faţă realizat din fibră de carbon, care înconjoară propulsorul, dispune de semnătura lui Marco Wittmann.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,313
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!