Skoda demonstrează tehnologiile de conectivitate modernă ale noului Kodiaq! (Video)
10 Noiembrie 2016, 12:47
Doar cu câţiva ani în urmă, nici nu intuiam că asemenea tehnologii vor fi disponibile pe automobilele brandului Skoda! Accelerarea lumii digitale dictează noi standarde la bordul automobilului, fără de care o maşină
modernă rămâne a fi doar un simplu mijloc de transport din punctul A în punctul B. Conectivitatea modernă transformă automobilul în ceva mai mult de atât. Acest lucru ne
demonstrează şi noul SUV cu 7 locuri, Skoda Kodiaq, pe care debutează şi noile tehnologii de conectivitate modernă Skoda Connect, care deschid lumea digitală în faţa cienţilor Skoda.
Serviciile „Infotainment Online” sunt disponibile pe sistemele multimedia Amundsen şi Columbus, oferind informaţii în timp real despre trafic şi rute pentru ocolirea ambuteiajelor, în timp ce Google Earth şi Google StreetView vor oferi o experienţă
inedită la utilizarea sistemul de navigaţie. Mai mult decât atât, conducătorul va putea vedea informaţiile privitor la preţurile combustibilului, locurile de parcare, noutăţi, vreme, dar şi activa un Wi-Fi hotspot pentru cei de la bord datorită modulului de internet rapid LTE.
La rândul său serviciile „Care Connect”, disponibile începând cu
dotarea Ambition, care vin cu o cartelă SIM integrată, vor oferi acces la distanţă la informaţiile despre automobil (Remote Vehicle Access), prin intermediul aplicaţiei SKODA Connect, care va pune la dispoziţie informaţii despre iluminarea de la exterior, dacă sunt sau nu închise uşile, cât combustibil este în rezervor şi câtă autonomie oferă acesta.
O funcţie specială va arăta unde este parcată maşina, iar semnalele auditive şi vizuale, vor ajuta să o găsiţi mai rapid într-o parcare aglomerată.
Toate aceste informaţii pot fi primite şi pe computatorul de acasă, datorită unui portal special, care trebuie înregistrat şi activat cu ajutorul celor de la Skoda.

Skoda Kodiaq va avea şi funcţia
apelului de urgenţă, care poate fi activată manual prin apăsarea unui buton amplasat pe tavan, fiind activată şi automat în caz de accident. Sistemul „Service Scheduling” va fi activat înaintea unei inspecţii tehnice programate, pentru a stabili o întâlnire convenabilă pentru aceasta.
Pe parcursul primului an de utilizare, serviciile „Infotainment Online” şi „Care Connect” vor fi gratuite, din momentul procurării noului Kodiaq, iar după, se va percepe o taxă separată. Alte servicii, precum apelul de urgenţă, vor fi gratuite pe o perioadă de 13 ani.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,536
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!