Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Porsche dezvăluie un Cayenne decapotabil într-o nouă serie Top 5 dedicată conceptelor! (Video)
15 Martie 2017, 17:58
Cei de la Porsche continuă seria de filmuleţe „Porsche Top 5 Series” cu un nou video dedicat celor mai excepţionale concepte Porsche.
Pe locul 5 se află conceptul Typ 754 „T7”, proiectat de către Ferdinand Alexander Porsche. Acest exemplar ar fi trebuit să se transforme în Porsche
911, dar din cauza siluetei caraghioase, nu a mai văzut lumina zilei, pentru că Ferry Porsche a insistat pentru păstrarea siluetei iconice, definitorii pentru brand, în detrimentul spaţiului de pe bancheta spate.
Pe locul 4 se află Porsche 989, pe care îl putem numi drept predecesorul direct al modelului Panamera. La începutul anilor ’90 ai secolului trecut, cei de
la Porsche nu erau pregătiţi de un model cu patru uşi, astfel proiectul a fost închis. Dar cu toţii cunoaştem că
ideea unui Porsche practic cu patru uşi a debutat în 2009 şi poartă denumirea de Panamera.
Pe locul 3 se află Porsche Cayenne Cabriolet Concept, pe care până acum nimeni nu l-a mai văzut! Acesta a fost un studiu realizat în anul 2002 pe baza primei generaţii Cayenne, având un acoperiş retractabil inspirat din
legendarele modele Targa! Arată incredibil! Se pare că cei de la Porsche jonglau cu ideea lansării a unui Cayenne decapotabil, iar acest concept
a fost creat pentru a vedea cum ar arăta acesta! Credeţi că Cayenne-ul decapotabil de producţie trebuia să vadă lumina zilei?
Pe locul 2 s-a clasat conceptul Porsche 918 Spyder din 2010, care s-a transformat în hyper-car-ul de producţie cu acelaşi nume. Cei de la Porsche sunt mândri de faptul, că versiunea de producţie repetă practic în totalitate conceptul, iar după părerea noastră, chiar prevalează în unele aspecte!
Locul întâi, pe bună dreptate îl ocupă conceptul Porsche Mission E, care anunţă o nouă eră a electrificării pentru producătorul german.
Este unul dintre cele mai spectaculoase concepte din anii recenţi şi sperăm că versiunea de producţie să repete designul acestuia.
Următorul episod va fi dedicat celor mai exclusiviste modele Porsche.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
974
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!