Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Porsche 911 GT2 RS debutează la prezentarea jocului Forza Motorsport 7! (Video)

Noul Porsche 911 GT2 RS a făcut o apariţie neaşteptată în timpul prezentării noului joc Forza Motorsport 7 pentru consola Xbox One. Pentru prima dată o prezentare a unui model de top are loc în timpul expoziţiei de jocuri E3. De ce producătorul german a recurs la aşa un pas curajos? Explicaţia este foarte simplă – noul 911 GT2 RS este maşina de pe coperta jocului Forza Motorsport 7!
Nu aveam însă prea multe detalii despre performanţele supar-car-ului german, se cunoaşte doar că acesta este cel mai potent şi performant Porsche 911 de stradă produs vreodată! Potrivit zvonurilor, noul 911 GT2 RS va avea un propulsor supraalimentat de 3.8 litri în 6 cilindri boxer, capabil să dezvolte peste 650 CP şi 750 Nm (se zvoneşte şi cifra de 700 CP!), puterea fiind transmisă către roţile spate prin intermediul cutiei de viteze robotizate PDK cu dublu ambreiaj. Probabil, nu va lipsi sistemul de virare a roţilor spate, suspensia setată pentru a ataca un timp de sub 7 minute pe Nurburgring Nordschleife şi sistemul de frânare cu discuri carbon ceramice şi etriere enorme.
La exterior acesta se deosebeşte de GT3 RS prin barele de protecţie faţă/spate absolut noi, o capotă cu incizii, eleron spate de dimensiuni mai mari, mai multe elemente realizate din fibră de carbon, inclusiv inciziile modificate de pe aripile faţă, jantele de 20 de inch pentru putea faţă şi de 21 de inch pe puntea spate fiind preluate de la Porsche 918 Spyder. Posteriorul îl putem vedea doar în cel de-al doilea filmuleţ, unde ne este arătat gameplay-ul jocului Forza Motorsport 7. Acolo putem observa un difuzor imens, finalele de evacuare circulare de dimensiuni generoase şi capacul motorului realizat din fibră de carbon.

La interior vor fi prezente două scaune de tip scoică şi o cuşcă de protecţie. Având în vedere că precedentul 911 GT2 RS a fost produs doar în 500 de exemplare, noua generaţie ar putea fi limitată la acelaşi număr.
0
645
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!