Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Vânzările Skoda, în creştere tot mai pronunţată datorită noului SUV Kodiaq

Se întâmplă iarăşi: o nouă lună vine cu un nou record de vânzări pentru Skoda, marca cehă raportând încheierea celei mai bune lune de mai din istoria sa, cu 99,000 de vehicule vândute în întreaga lume, sau cu 2.4% mai mult decât anul trecut, în creştere pronunţată în toate regiunile Europei, de la malul Atlanticului până la enorma piaţă a Rusiei.
Cifrele sunt cu atât mai interesante, cu cât creşterea spre cifrele record a fost propulsată mai ales de noul SUV Kodiaq, vânzările căruia au început să prindă turaţii pe cele mai multe pieţe europene. Dacă în luna aprilie 2017 Skoda a vândut 4,900 exemplare ale SUV-ului, atunci în luna mai vânzările au crescut până la 7,500 exemplare. Iar aceste cifre încă nu conţin rezultatele de pe piaţa Rusiei, unde noul SUV ceh a ajung în showroom-uri abia la începutul lunii iunie.

Şi în Moldova noua Kodiaq se bucură de o cerere excelentă, stocurile relativ limitate, de la început de carieră a modelului, fiind foarte repede epuizate din showroom. De asemenea, în următoarele luni îşi vor primi maşinile şi cei care au preferat să configureze şi să comande propria combinaţie personalizată a noului SUV, iar astfel cifrele vor obţine un boost suplimentar şi în ţara noastră.
Per total, Skoda a vândut în primele 5 luni ale anului 229 automobile, în creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015.

Informaţii utile:
» Primul test drive cu Skoda Kodiaq, 5 motorizări testate în Spania de PiataAuto.md
» Test drive cu Skoda Kodiaq pe drumurile Moldovei
0
1,210
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!