Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Iată cum este produs cel mai exclusivist Porsche 911 Turbo S Exclusive Series! (Video)

O raritate cu performanţe ameţitoare şi lux desăvărşit. Astfel poate fi caracterizat cel mai exclusivist Porsche 911 produs vreodată. Noul Porsche 911 Turbo S Exclusive Series va fi produs în doar 500 de exemplare, care se vor deosebi printr-un exterior exclusivist, un interior luxos şi performanţe sporite, puterea fiind crescută cu 27 CP la un total de 607 CP (750 Nm)!
Producţia acestuia este o adevărată revelaţie! Incredibilă este atenţia la detalii şi metodele utilizate în producţia celui mai exclusivist Porsche 911. Cât de captivantă este doar prelucrarea vopselii jantelor cu laser, pentru a descoperi stratul de jos! Fiecare logo „Porsche Exclusive Manufaktur” amplasat pe aripile faţă este prelucrat manual, precum şi multe alte detalii, atât de la exterior, cât şi de la exterior.

Toate etapele ale producţiei pot fi urmărite în filmuleţul de mai jos. În calitate de bonus vă oferim spre vizionare şi un al doilea filmuleţ cu debutul modelului exclusivist la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Vizionare plăcută!
0
628
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!