Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Mercedes-Benz îmbunătăţeşte tehnologiile noului E-Class

Apărută relativ recent, noua generaţie Mercedes-Benz primeşte o serie de îmbunătăţiri, menite să-i ofere mai mult confort şi conectivitate. Acum prin intermediul sistemul de comenzi vocale Linguatronic pot fi accesate şi funcţiile automobilului, inclusiv funcţiile aerului condiţionat, încălzirea scaunelor şi a geamului spate, dar şi iluminarea de la interior.
Prin intermediul comenzilor vocale conducătorul va putea accesa informaţii, precum data următoarei vizite la deservirea programată, limita curentă de viteză, autonomia rămasă sau data curentă. Sistemul Linguatronic acum nu mai este repetitiv, având răspunsuri diferite pentru aceeaşi întrebare. Dacă anterior acesta recunoştea 11 limbi, acum vocabularul a fost suplinit cu alte 11 limbi.

Acum sistemul multimedia de bază „Audio 20”, dispune de un software optimizat şi poate fi dotat cu un display mai mare de 12.3 inch, în locul celui de bază de 8.4 inch. Datorită noului software, sistemul multimedia de bază poate dispune de funcţii, precum Concierge Service, Vehicle Monitoring (monitorizarea datelor odometrului, presiunii pneurilor, nivelul combustibilului şi autonomia rămasă) şi Vehicle Set-Up (acţionarea sistemului de încălzire auxiliară, ventilare şi închiderea uşilor la distanţă).
Pentru o utilizare mai intuitivă a butoanelor tactile de pe volan, acestea au primit acum şi un feedback auditiv la apăsare. Capacul portbagajului dispune acum de un sistem de închidere adiţional, atunci când capacul este apăsat gentil, acesta se închide automat. A fost îmbunătăţit şi sistemul iluminării ambientale cu 64 de culori, care oferă acum şi un nou regim dinamic, care schimbă culorile automat. Acest sistem de iluminare dinamică are şi un efect funcţional, spre exemplu acesta poate ilumina zona cu o culoare roşie unde temperatura a fost crescută prin intermediul sistemului de climatizare. Pasagerii spate primesc două porturi USB, iar interiorul poate fi accentuat acum şi de două tipuri de lemn pentru inserţii, dar şi accente din piele de culoarea macchiato beige/yacht blue.
0
735
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!