Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noua Honda Accord va debuta pe 14 iulie cu transmisie automata în 10 trepte!

Noua, cea de-a 10 generaţie Honda Accord, va fi lansată pe 14 iulie la Detroit. Potrivit celor de la Honda, cel mai bine vândut sedan din SUA, este absolut nou, va fi cel mai plăcut în condus şi va avea cel mai dramatic design din istoria modelului.
Piaţa din SUA este extrem de importantă pentru Honda, în cei peste 40 de ani de istorie ale modelului Accord aici fiind vândute peste 13 milioane de exemplare, acesta fiind şi primul model nipon produs pe teritoriul SUA – începând cu anul 1982 în SUA au fost produse peste 11 milioane de exemplare Accord.

Constructorul nipon a dezvăluit doar o singură schiţă oficială, în care putem vedea partea frontală dominată de blocurile optice full-LED, în timp ce per general designul este inspirat din a 10-a generaţie Civic. Din imaginile prototipului camuflat de teste, putem observa silueta alungită şi acoperişul ce coboară dinamic către capacul portbagajului, făcând loc pentru geamul fix după uşa spate, similar Accord-ului european de a cincea generaţie, care a fost extrem de popular în Moldova.
În proiectarea noului Accord, inginerii au utilizat drept referinţă modelele Mercedes-Benz C-Class şi E-Class. Astfel, este cazul să ne aşteptăm la tehnologii avansate şi materiale rafinate.

Noul Accord va fi disponibil cu trei propulsoare pe benzină, cel de bază fiind de 1.5 litri turbo, cuplat la transmisia manuală cu 6 trepte sau variator CVT, în timp ce unitatea de top V6 va fi înlocuită cu un benzinar turboaspirat de 2.0 litri, bazat pe unitatea regăsită pe Civic Type R. Pe lângă transmisia manuală în 6 trepte, benzinarul de 2.0 litri va putea fi cuplat şi la noua transmisie automată în 10 trepte! Nu va lipsi nici versiunea hibridă, dotată cu motor electric şi propulsor aspirat natural de 2.0 litri, cuplat la variatorul eCVT.
0
1,245
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!