Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Culoarea acestui Porsche 911 Turbo S costă peste 80,000 de euro!

De multe ori la procurarea unui automobil, opţiunile încep a adăuga considerabil de mult la preţ, uneori dublându-l pe cel al automobilului! Probabil, unul dintre cele mai absurde preţuri pentru o opţiune, este cel pentru culoarea exclusivistă a acestui Porsche 911 Turbo S, creat de către specialiştii diviziei Porsche Exclusive Manufaktur.
Nuanţa verde ce-şi schimbă culoarea la lumină în galben, este numită Python Green „Chromaflair” şi costă nici mai mult, nici mai puţin decât 82,645 de euro! Peste 80,000 de euro doar pentru culoare! Pe lângă aceasta super-car-ul german vine cu mai multe opţiuni exclusiviste costul cărora, împreună cu culoarea exotică, s-a ridicat la peste 107,000 de euro! Cu această sumă poate fi procurat un Porsche 911 Carrera 4S în Moldova şi mai rămân câteva mii pentru opţiuni! Culorile exclusiviste din seria „Chromaflair” sunt aplicate doar pe 5 automobile anual, fiind disponibile nunţe de albastru, violet sau auriu cu un efect similar.
Acest Porsche 911 Turbo S exclusivist a fost prezentat în cadrul evenimentului AvD Oldtimer Grand Prix, care a avut loc week-end-ul trecut pe circuitul de la Nurburgring.
0
571
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!