Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noua generaţie Volkswagen Jetta a fost deconspirată!

Pe internet au apărut primele imagini cu cea de-a şaptea generaţie Volkswagen Jetta. Noua generaţie Jetta adoptă un design mai agresiv şi nu la fel de laconic şi organic, precum cel al generaţiei curente. Noua Jetta dispune de un calandru hexagonal cu muchii extrem de ascuţite, ce contactează cu blocurile optice faţă. Chiar dacă unele soluţii sunt preluate de la noul Volkswagen Arteon, partea frontală a modelului aduce aminte de Fiat Tipo...
Pe lateral noua Jetta dispune de muchii ascuţite şi o nouă formă a geamurilor laterale, totul în ansamblu aducând aminte de actuala generaţie Ford Mondeo. Pentru prima dată în istoria modelului, Jetta dispune de un geam separat pe montantul spate, iar acesta a fost poziţionat aici pentru a contracara lungimea crescută a sedanului şi linia fluidă a acoperişului. Totodată, această soluţie conferă modelului o percepţie elevată, modelul având proporţii mai generoase, dar prea „americanizate”. Blocurile optice spate reprezintă o simbioză dintre formele blocurilor optice a modelelor Hyundai Sonata şi Renault Megane Sedan.
Noua generaţie Volkswagen Jetta va utiliza platforma modulară MQB şi va fi oferită cu propulsoare supraalimentate pe benzină 1.5 TSI şi 2.0 TSI. Jetta va continua să fie produsă la uzina Volkswagen din Puebla, Mexic.
0
1,080
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!