Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul BMW i Vision Dynamics - viitorul vehicul electric cu autonomie de 600 km! (Video)

13 Septembrie 2017, 23:00
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Încet dar sigur, producătorii germani se îndreaptă în segmentul unde domină cei de la Tesla. Către anul 2025 cei de la BMW vor oferi 25 de modele electrificate, 12 dintre care vor fi pur electrice. Familia BMW i va fi suplinită cu un Gran Coupe cu 4 uși, prefațat de conceptul BMW i Vision Dynamics, dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Acest concept dispune de o propulsie electrică, care oferă o autonomie de 600 km, o accelerație de la 0 la 100 km/h de 4 secunde și o viteză maximă de peste 200 km/h. Nu lipsește nici sistemul semi-autonom de condus.

Noul BMW i Vision Dynamics este un concept îndrăzneț, cu idei neobișnuite, mai cu seamă pentru calandru, care nu mai este o necesitate pentru vehiculele electrice, dar trebuie neapărat să existe sub o formă sau alta pentru a păstra identitatea brandului. Ideea calandrului a fost aplicată și geamurilor laterale.
Având în vedere dimensiunile compacte, viitorul model de producție, ar putea fi numit i4 sau i4 Gran Coupe și ar putea concura cu Tesla Model 3.
0
312
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!