Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Lexus NX facelift vine cu design sofisticat și tehnologii moderne

13 Septembrie 2017, 18:05
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
După ce a fost dezvăluit în premieră la Shanghai, iată că noul Lexus NX facelift a debutat și la Frankfurt, etalându-și designul sofisticat și tehnologiile moderne. Păi, unde mai sofisticat de atât?
Țineți minte când apărea acest ”Cyborg”, cu formele sale tăioase și futuriste și se părea că acestea nu vor necesita prea multe ajustări în timp.

Uite că după doar trei ani, NX a avut nevoie de retușări. Un model pe seama căruia revin 30% din vânzările europene Lexus, cu siguranță, necesită o atenție deosebită. Designul a devenit mai sofisticat și mai agresiv, datorită barelor de protecție modificate și blocurilor optice full-LED. Interiorul are parte de mai multe modificări, printre care și sistemul multimedia, cu display nou, diagonala căruia a crescut de la 7 la 10.3 inch. Motorizarea NX 200t, a fost redenumită în NX 300.
Noul Lexus NX facelift primeşte în dotarea standard pachetul de siguranţă Lexus Safety System+, care include sisteme precum Pre-Collision System (PCS), Dynamic Radar Cruise Control System, Lane Departure Alert (LDA) şi Automatic High Beam (AHB).
0
598
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!