Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Renault Megane R.S. intră în forță cu 280 CP la activ! (Video)

12 Septembrie 2017, 18:48
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Cel mai dinamic model din gama Renault Megane, noul Megane R.S., debutează la Frankfurt cu 280 CP la activ! Nu este la fel de potent precum concurenții direcți, care deja au sărit peste cifra magică de 300 CP, dar vrea să ademenească cu un șasiu sofisticat 4Control, care virează cu roțile spate, îmbunătățind manevrabilitatea.
Față de un Megane GT, noul Megane R.S. se deosebește prin aripile față evazate cu 60 mm, aripile spate evazate cu 45 mm, bare de protecție agresive, sistem de evacuare amplasat central și jante de 18 inch (19 inch - opțiune). Interiorul, de asemenea, dispune de elemente, ce ne vorbesc, că avem în față vârful de gamă.
Propulsorul de 1.8 litri TCe (280 CP și 390 Nm), poate fi cuplat atât la transmisia manuală, cât și la cea robotizată EDC, ambele fiind în 6 trepte. Către sfârșitul anului 2018 va apărea și o versiune mai radicală, Megane R.S. Trophy, care va avea standard jante de 19 inch, iar propulsorul va dezvolta 300 CP și 400 Nm. Anume versiunea Trophy, probabil, și va încerca să bată recordul de pe Nurburgring Nordschleife pentru automobile cu tracțiune față.
0
538
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!