Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017: Noul BMW M5 este gata să atace noul Mercedes-AMG E 63 S!

14 Septembrie 2017, 12:00
Redacția PiataAuto.md
Bătălia titanilor – noul BMW M5 împotriva rivalului Mercedes-AMG E 63 S, cine va învinge?! În sfârșit ambele modele au performanțe identice și substraturi tehnice similare. Precum și rivalul din Stuttgart, noul BMW M5, pentru prima dată în istoria modelului, vine cu tracțiune integrală!
Sistemele tracțiunii integrale pe ambele modele pot fi configurate în așa fel, încât toată puterea să fie transmisă roților spate, pentru a satisface puriștii și pentru mai multă distracție în derapaje controlate!

Noul BMW M5 dispune de un V8 Twin Turbo de 4.4 litri ce livrează 600 CP și 750 Nm. Deși are cu 12 CP și cu tocmai 100 Nm mai puțin față de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+, bavarezul este capabil să livreze performanțe identice – aceeași accelerație de la 0 la 100 km/h de doar 3.4 secunde și aceeași viteză maximă limitată la 250 km/h!
Cu pachetul M Driver’s Package, limitatorul este mutat la 305 km/h – cu 5 km/h mai mult față de ceea ce oferă pachetul similar AMG Drivers Package, pe E 63 S. Ei bine, totul este practic identic, de parcă cei de la M și AMG au încheiat o înțelegere ascunsă, pentru ca cei care vor alege unul dintre cele două modele, să aleagă după brandul care ăi este mai aproape la inimă și nu după zecimile de secundă în accelerația de la 0 la 100 km/h.
La Frankfurt a fost dezvăluită și versiunea de lansare, BMW M5 First Edition, care va fi limitată la 400 de exemplare, deosebindu-se prin culoarea unică Frozen Dark Red Metallic.
0
816
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!